Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΦΛΟΙΣΒΟΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Το καλοκαίρι φέτος μπήκε δυναμικά με τον υδράργυρο πολύ ψηλά.. και μια πραγματική όαση δροσιάς και κινηματογραφικής διαφυγής μας περιμένει ξανά! Όπως καταλάβατε.. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΦΛΟΙΣΒΟ (στο γνωστό μέρος, δίπλα στο Δημοτικό Camping Αλεξανδρούπολης)!!!

 

Από τη Δευτέρα λοιπόν 27 Ιουνίου και κάθε βράδυ στις 10μμ, η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει εκλεκτές ταινίες της πρόσφατης διεθνούς παραγωγής. Άνετα καθίσματα, μαγευτικό καλοκαιρινό περιβάλλον, αναψυκτήριο, όλα μαζί συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό που ελπίζουμε και φέτος να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε με την παρουσία σας!

Όπως κάθε καλοκαίρι, θα προβάλλονται 2 ταινίες κάθε εβδομάδα. Η πρώτη θα προβάλλεται 3 ημέρες (από Δευτέρα έως και Τετάρτη), και η άλλη από Πέμπτη έως Κυριακή). Όλες έχουν επιλεγεί με τις γνωστές δημοκρατικές διαδικασίες της ΚΛΑ, οπότε τα παράπονά σας αν κάποια ταινία δεν σας άρεσε (ή αντίστοιχα τα συγχαρητήρια αν τυχόν σας άρεσε πολύ) θα μπορείτε να τα κατευθύνετε στους ανθρώπους της ΚΛΑ! Οι συμβουλές και παρατηρήσεις σας μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι!

Ξεκινάμε λοιπόν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως την Τετάρτη 29 Ιουνίου, με την ταινία «Η κιβωτός των ανθρώπων» σε σκηνοθεσία του Ρώσου Αλεξάντερ Σοκούροφ . Ο δημιουργός της «Ρώσικης Κιβωτού» και του «Φάουστ», ανοίγει τις πύλες του Λούβρου και διδάσκει τη σχέση τέχνης και εξουσίας με το δικό του ύφος αυθεντίας.

Ακολουθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως την Κυριακή 3 Ιουλίου, η ταινία «Σουφραζέτες», που μεταφέρει στον κινηματογράφο την ιστορία του κινήματος υπέρ του δικαιώματος ψήφου στις γυναίκες. Η Μοντ, μια μαχητική πλύστρα από το Μπέθναλ Γκριν του Λονδίνου, ενεργοποιείται σταδιακά στον αγώνα των Σουφραζετών για το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες. Η εμπλοκή της στο ακτιβιστικό κίνημα τη φέρνει αντιμέτωπη με το συντηρητικό κοινωνικό περίγυρο, αλλά κυρίως με τον άντρα της Σόνι.

Επισυνάπτεται ΔΤ για τις δύο ταινίες.

Πρόγραμμα 27/06 - 03/07

Επίσης το πρόγραμμα καθώς και όλες τις πληροφορίες για τις ταινίες μπορείτε
να τα βρείτε στα ηλεκτρονικά media της ΚΛΑ.
Ιστοσελίδα: www.kla.gr
Facebook: «Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης»

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Διεύθυνση: ΠΑΡΚΟ ΕΟΤ
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Χάρτης: 40.846050, 25.856521
Show Street View