Κίκων Tours

Κίκων Tours (c) facebook.com/kikontours

Το τουριστικό γραφείο Κίκων Tours ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Αντώνιο Παντίρη και εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη.

Είναι από τα πρώτα τουριστικά γραφεία που λειτούργησαν στην περιοχή και όλα αυτά τα χρόνια έθεσε ως κύριους στόχους τη σωστή εξυπηρέτηση παράλληλα με την τουριστική ενημέρωση των ταξιδιωτών στο νομό Έβρου, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία απόρροια της υψηλής ποιότητας παρεχομένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών.
 
Είμαστε μια δυναμική και ευέλικτη εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα της διοργάνωσης τόσο οργανωμένων όσο και μεμονωμένων ταξιδίων, έτοιμη να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, με εκπαιδευμένο προσωπικό, με on line συστήματα για άμεσες απαντήσεις, με άριστους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και πληροφορίες που αφορούν τις υπηρεσίες του ταξιδιωτικού τομέα δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης.
 
Ειδικευόμαστε στα ταξίδια στις γειτονικές χώρες Αλβανία, FYROM, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία και ειδικά στην Κωνσταντινούπολη, οργανώνοντας εβδομαδιαία τριήμερες και τετραήμερες εκδρομές.

Όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύουμε κάθε μέρα, ότι πρώτα απ'όλα μας ενδιαφέρει η ασφάλεια του πελάτη και η πλήρης ταξιδιωτική κάλυψη του. Στόχος μας, είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συνταξιδιωτών μας…

Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 68.

Είμαστε ανοιχτά καθημερινά 09:00 -14:00 και 18:00 -21:00 (εκτός Δευτέρας & Τετάρτης). Το Σάββατο, από τις 09:00 έως τις 14:30.

Facebook

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Διεύθυνση: ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΛ. 68
  • Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
  • Τηλέφωνο: 2551025455
  • Fax: 2551034755
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Χάρτης: 40.845289, 25.873001
Show Street View
Βρίσκεστε εδώ: Home ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Τουριστικά γραφεία Κίκων Tours