Νησιώτικο

Νησιώτικο (c) Nisiotiko.gr
Νησιώτικο (c) Nisiotiko.gr
Νησιώτικο (c) Nisiotiko.gr
Νησιώτικο (c) Nisiotiko.gr
Νησιώτικο (c) Nisiotiko.gr

Μια ομάδα οκτώ ανθρώπων εργάζεται αρμονικά για τη δημιουργία θαλασσινών απολαύσεων με άρωμα του Αιγαίου και γεύση Ελλάδας, υπό την επίβλεψη και τη καθοδήγηση του ιδιοκτήτη Κυριάκου Στόγιου, φανατικού οπαδού της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Το μυστικό της επιτυχίας του Νησιώτικου οφείλεται στην προσήλωση του Κυριάκου στις παραδοσιακές συνταγές, τις οποίες διδάχθηκε από τον πατέρα του, τον καπετάν Μιχάλη και το θείο του, έμπειρο ιδιοκτήτη ψαροταβέρνας.

Στην ταβέρνα μας θα βρείτε ολόφρεσκα ψάρια (εποχιακά): σαρδέλα, γαύρο, γαρίδες, μύδια, σαργούς το καλοκαίρι, καλαμάρια, βάτο, πεσκαντρίτσα, κουτσομούρα, καραβίδες, μπαρμπούνια το χειμώνα. Έννοια μας είναι να αναδείξουμε τη φυσική γεύση των ψαριών και τη μαγεία της φρέσκιας πρώτης ύλης.

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από σαλάτες φρέσκων λαχανικών και άγριων χόρτων, που ευδοκιμούν στην περιοχή της Θράκης, επίσης εξαιρετική συλλογή με τριακόσια ελληνικά και ξένα κρασιά και τέλος την καθιερωμένη γλυκιά προσφορά μας, παραδοσιακά γλυκά και νέες απολαύσεις από την ζαχαροπλάστισσα του μαγαζιού μας.

Η Ψαροταβέρνα νησιώτικο είναι μια από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει στην Ελλάδα. Μεγάλη ποικιλία από φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, υπέροχα χορταρικά...
ΤΑ ΝΕΑ 5/11/09

Αν υπάρχει φρέσκο ψάρι στην αγορά, ακόμη και από ερασιτέχνες ψαράδες, ο Κυριάκος και ο πατέρας του θα το βρουν και θα το σερβίρουν με τον καλύτερο τρόπο...
TRAVELLER Άνοιξη 2001

Οι ειδικοί της γεύσης το έχουν καταχωρήσει ως μια από τις καλύτερες ψαροταβέρνες στην Ελλάδα και οι πελάτες φεύγουν ανθουσιασμένοι από τα άψογα ψημένα φρέσκα ψάρια που συνοδεύονται υπέροχα χορταρικά, σε ένα ντεκόρ που θυμίζει Αιγαιοπελαγίτικο νησί...
Περιοδικό BLUE Νο5 της Aegian Cronus Airlines

Φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, πέντε έξι διαφορετικές σαλάτες, χορταρικά, εξαιρετικό σέρβις από τον Κυριάκο και ανεπιτήδευτη ειλικρίνεια από ένα μαγαζί που αν και δεν βρίσκεται σε νησί, διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία ψαριών.
Περιοδικό BLUE της Aegian Airlines Καλοκαίρι 2004

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπεύθυνος/οι: Στόγιος Κυριάκος
  • Διεύθυνση: Γ. ΖΑΡΕΙΦΗ 1
  • Τηλέφωνο: 2551020990
  • Fax: 2551020202
  • Χάρτης: 40.843075,25.872110
Show Street View
Βρίσκεστε εδώ: Home ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Εστιατόρια Νησιώτικο