Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 11:21

Δελτίο τύπου προς εθελοντική δράση για την ανάπτυξη της εφαρμογής μας για κινητές συσκευές

Η ΤΙΕΔΑ ΑΕ, σε μία προσπάθεια να ενημερώσει με ακριβή δεδομένα την εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (iOS, Android) την οποία έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με την εταιρεία SOFTWebAdaptiveI.T. Solutions και ενόψει της έναρξης της ερχόμενης τουριστικής περιόδου καλεί:

Τους εθελοντές του δήμου να προσφέρουν τη βοήθειά τους στέλνοντας ένα email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) και τον τομέα στον οποίο θα ήθελαν να προσφέρουν.

Θα χρειαστούν:

  •     Εθελοντές για καταγραφή των στοιχείων ξενοδοχειακών μονάδων, επιχειρήσεων, παραλιών, αξιοθέατων, με βάση φόρμα που θα τους παραδοθεί από την εταιρεία
  •     Εθελοντές για τη μετάφραση κειμένων στα αγγλικά (ενδεικτικά: περιγραφές υποδομών επιχειρήσεων, πολιτιστικές εκδηλώσεις καλοκαιριού, ιστορικά στοιχεία πόλης και αξιοθέατων, εκθέματα μουσείων, κλπ).
  •     Εθελοντές για την ενημέρωση της ιστοσελίδας στην οποία στηρίζεται η λειτουργία της εφαρμογής.

Ευελπιστούμε με τη βοήθειά σας και την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας να έχουμε μία αξιόλογη εφαρμογή που θα προβάλλει την πόλη μας και θα βοηθά τους επισκέπτες στις επιλογές τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτήν.

Με τιμή,

Ο πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ

Μαυρίδης Κωνσταντίνος

Βρίσκεστε εδώ: Home ΑΡΧΙΚΗ Δελτίο τύπου προς εθελοντική δράση για την ανάπτυξη της εφαρμογής μας για κινητές συσκευές